korenmolendevierwinden@hetnet.nl 0544 – 37 28 81

Slide background
Slide background
Slide background

Processen

Korenmolen “De Vier Winden” verwerkt op ambachtelijke wijze granen tot meel en meelproducten.

Ons bedrijf onderscheidt zich doordat wij flexibel kunnen inspelen op specialistische meelproducten. Wij leveren grotendeels aan o.a. bakkerijen, slagerijen en wederverkopers.

De producten worden afgevuld in big-bags en in losse zakken van maximaal 25 kg.

Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daartoe zijn preventieve maatregelen en controles nodig welke bij ons dan ook regelmatig worden uitgevoerd. Verder wordt gewerkt met goed onderhouden apparatuur. De processen worden gekenmerkt door een ambachtelijk karakter met het streven om ook bijbehorende waarden als betrouwbaar, zorgvuldige bereiding, vakmanschap, onderscheidend en traditioneel in haar producten terug te laten komen.

Een van onze sterke punten is, onze organisatie is klein, waardoor er korte lijnen ontstaan en er van onze werknemers een actieve houding en betrokkenheid wordt gevraagd.

Al met al zien wij het als onze taak een kwalitatief hoogwaardig product op de markt te brengen waarbij de consument de smaak, kwaliteit en ambachtelijkheid terug kan vinden in het uiteindelijke vervaardigde eindproduct.